– Spela bingo online –

Gratis bingo

Har du oftast tråkigt när du är ledig och vet inte riktigt vad du skall hitta på? Varför inte få in lite spänning i ditt liv och det behöver inte heller kosta pengar. Du har säkert en dator hemma med internet och då kan du börja att spela gratis bingo istället. Bingo känner du säkert igen och du har säkert spelat det någon gång i ditt liv. Det handlar om att ha roligt och bingo når idag alla åldersgrupper och finns att spela online på olika typer av spelsajter. Du kan spela gratis bingo utan att registrera dig och det är lätt att hitta. Nästan alla sajter som har bingo ger dig också möjlighet att testa helt utan att du behöver bli medlem så det är bara att börja.

Vi rekommenderar dig att spela bingo på följande bingohallar:

Bingosajt Ranking Insättningsbonus Spela nu!
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
William Hill Bingo
5 stjärnor bingo 400 % upp till 400 kr Spela här
Maria Bingo
4 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här

Det smartaste sättet är att registrera sig för att du får gratis pengar, och det blir exakt samma sak som att spela gratis bingo utan att registrera dig. Fördelen är så klart att du kan spela på riktigt med pengar som du fått så varför inte bli medlem. Det tar dig endast några minuter och normalt på svenska bingosajter så får man runt 50 kr gratis att spela för. Det kallas för registreringsbonus eller välkomstbonus så det är samma sak. När det gäller bingospelen så har du fler varianter att välja på när du spelar bingo online. I en vanlig bingohall så är det mest klassisk bingo, och när du spelar bingo på nätet så har du klassisk bingo, variantbingo och mönsterbingo i 75 bollars bingo varianter, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo. Det finns även gratis bingorum som är till för medlemmar och du spelar där utan att satsa men du kan vinna pengar. Nu är potten inte så hög som i ett vanligt rum, men det är så klart en härlig chans att vinna extra pengar.

Det finns också så kallade sidospel som mest är gjorda för att avsluta sin spelkväll med, för att då testa sin lycka. Spel som skraplotter, arkadspel och slotsmaskiner finns det då att välja mellan. Bingo är också ett spel som bygger på att spela med andra människor och därför så finns det även en inbyggd chattfunktion där man kan kommunicera med andra medlemmar. Det startas även chattspel som man kan delta i om man vill. Det är mindre versioner av spel som startas på olika tider och det kan vara roligt ibland att delta.

När man spelar bingo på nätet så har du mycket fördelar med olika bonusar. Det finns även en insättningsbonus som man får när man skall sätta in pengar på sitt konto. Normalt så ligger den på 100 % och sätter du in 300 kronor på ditt konto med den bonusen så har du hela 600 kronor på ditt konto. Du får alltid mest på din första insättning och det enda som du skall kolla är att det finns en löpande bonus på varje insättning som du gör. Därför så är det viktigt att spela gratis bingo på några sajter och sen välja den som är bäst.